Elektrische mobiliteit

Elektrische mobiliteit

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Ducati Pro I Evo Plus 350 W...
search

Ducati Pro I Evo Plus 350 W...

Model: Pro I Evo Plus - Merk: Ducati

Type voertuig: Elektrische scooters Kleur: Zwart en Rood Maximaal ondersteund gewicht: 100 Maximale snelheid: 25

Prijs € 301,49
Fiat E-scooter 10" F500 Wit
search

Fiat E-scooter 10" F500 Wit

Model: E-SCOOTER 10" F500 - Merk: Fiat

Het ontwerp van de witte 10" F500 e-scooter vertegenwoordigt volledig de onmiskenbare styling van de Fiat 500. Het wordt gekenmerkt door een 36V - 6000 mAh-batterij die ritten van 20 km met een enkele lading op een ecologische en alternatieve manier mogelijk maakt. Perfect voor middellange tot korte afstandstochten, zoals thuiswerken, wandelingen in het park, in de stad en in drukke metropolen, deze elektrische scooter bereikt een snelheid van 25 km / h. Met 10-inch wielen biedt het meer stabiliteit en balans. Lichtgewicht en wendbaar, dankzij zijn compacte formaat, kan het gemakkelijk worden opgevouwen en overal worden vervoerd.

Prijs € 372,08
Elektrische scooter Xiaomi...
search

Elektrische scooter Xiaomi...

Model: Scooter 1S - Merk: Xiaomi

Hoge veiligheid lithium batterij Bereik van 30 km * bij een maximale snelheid van 25 km / h Hoge veiligheid lithium batterij en capaciteit 18650 zorgt voor veilige en duurzame prestaties. Een volledige lading kan je 30 kilometer bereik geven. Drie modi, snelle bediening Wanneer u aan het werk gaat, drukt u op S om de snelheid te verhogen. Wanneer u een wandeling in het park maakt, drukt u op D en schakelt u in drukke gebieden de voetgangersmodus in om langzamer te gaan. Druk twee keer op de aan / uit-knop om tussen modi te schakelen en de snelheid eenvoudig aan te passen aan uw behoeften.

Prijs € 331,74
Momo Design Milaan 100 20...
search

Momo Design Milaan 100 20...

Model: Design Milan 100 - Merk: Momo

De scooter is uitgerust met een schijfrem om maximale veiligheid te garanderen. Met een simpele druk op de ontgrendelingshendel kan de scooter binnen enkele seconden volledig worden ingeklapt. Het LCD-scherm geeft alle belangrijke informatie in één oogopslag, zoals: resterende lading en onmiddellijke snelheid. Het krachtige LED-voorlicht zorgt voor een uitstekend zicht, zelfs bij weinig licht. Deze technologie biedt een extreem laag stroomverbruik en een lange autonomie.

Prijs € 230,91