WIE ZIJN WIJ?

Transparantie is ons motto:

Wij zijn een Frans bedrijf met meerdere jaren anciënniteit, in de sector van het importeren van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf dat eigenaar is van www.worldnewmarket.com is B12 ELECTROMENAGER. WORLDNEWMARKET, Ons adres is Koninklijk Plein 1 8420 De Haan Belgium, met RCS-nummer Paris B478564784 en ingeschreven in het Handelsregister van Parijs, nº1, in Volume 1 028, General 995, Rechtsvorm: Naamloze vennootschap.

Als Belgisch bedrijf zijn we verplicht om de regelgeving inzake online verkoop en consumentenwetgeving na te leven. Onze statutaire zetel is in Portugal, evenals onze civiele en subsidiaire verantwoordelijkheden voor elke claim.

Zoals u kunt zien, zijn onze contactformulieren meervoudig en direct; Bel voor direct contact, formulier om alle commerciële vragen voor de verkoop te beantwoorden en e-mail voor allerlei verzoeken voor en na de verkoop.

Sinds onze oprichting is direct contact met de klant een van onze belangrijkste kenmerken, dankzij hem en de tevredenheid van klanten zoals u; We zijn erin geslaagd om hier na enkele jaren te komen.