• Nieuw
search

PS5 Standard Edition 220V Wit / Zwart

€ 573,50
Inclusief belasting

Merk Sony

De PS5-console™ opent nieuwe spelmogelijkheden waar je nooit aan had gedacht. Ervaar supersnel opladen met ultrasnelle SSD, duik dieper.

Aantal
Disponible

  Veiligheidsbeleid

(100% veilige betaling)

  Leverings voorwaarden

(Gratis levering (5 tot 7 dagen)

  Retourbeleid

(30 dagen retourbeleid)

Beperkte garantie: 2 jaar

De PS5™ console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ervaar supersnel laden met een supersnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie geweldige PlayStation-games®.

Opslag opslag: 825GB snel als

Bliksem:

Ultrasnelle SSD Maximaliseer je gamesessies met bijna onmiddellijke laadtijden voor geïnstalleerde PS5-games™.

Geïntegreerde I/O De aangepaste integratie van PS5-consolesystemen™ stelt makers in staat om zo snel gegevens uit de SSD te halen dat ze games kunnen ontwerpen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Verbluffende games:

Ray Tracing Dompel jezelf onder in werelden met een nieuw niveau van realisme door de simulatie van individuele lichtstralen, waardoor realistische schaduwen en reflecties worden gecreëerd in compatibele PS5-games™.

Speel op een 4K-tv Speel je favoriete PS5-games™ op je verbluffende 4K-tv.

Tot 120 fps met 120 Hz uitvoer Geniet van vloeiende gaming met hoge framesnelheid tot 120 fps voor compatibele gaming, met 120 Hz uitvoerondersteuning op 4K-schermen.

HDR-technologie Met een HDR-tv geven compatibele PS5-games™ een ongelooflijk levendig en realistisch kleurengamma weer.

8K-uitvoer PS5-consoles™ ondersteunen 8K-uitvoer, zodat u games kunt spelen op uw scherm met een resolutie van 4320p.

Een indrukwekkende duik:

Tempest 3D AudioTech Dompel jezelf onder in soundscapes waar geluid van alle kanten lijkt te komen. Met hoofdtelefoons of tv-luidsprekers komt de omgeving echt tot leven met Tempest 3D AudioTech in compatibele games.

Ervaar haptische feedback via de DualSense draadloze controller op bepaalde PS5-titels en voel de effecten en impact van je in-game acties met dynamische sensorische feedback.

Adaptieve triggers Raak vertrouwd met meeslepende adaptieve triggers, met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van game-activiteiten in bepaalde PS5-games simuleren.

Inhoud van de doos: DualSense™ draadloze controller voor

PlayStation®5-console

DualSense ™ USB-oplaadkabel

ASTRO Arcade (vooraf geïnstalleerd spel) (Mogelijk is een update van de systeemsoftware vereist. Internetverbinding vereist voor update)

Kabelstandaard

Hdmi

Netsnoer

D gedrukte documenten

PAL Europa

sony
SONPS5220VBN
24 Items

Specifieke referenties

Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.