• Nieuw
search

PS5 Digitale Editie

€ 503,33
Inclusief belasting

Model: Niet bekendgemaakt - Merk: SONY

Dit apparaat werkt met type C, E en F sockets. Het werkt in bi-voltage: 100 127V ~ 4.5A 50/60Hz / / 200 240V ~ 2.2A 50/60Hz; Opslag: 825 GB

Aantal
Disponible

  Veiligheidsbeleid

(100% veilige betaling)

  Leverings voorwaarden

(Gratis levering (5 tot 7 dagen)

  Retourbeleid

(30 dagen retourbeleid)

Beperkte garantie: 2 jaar

De PS5™ console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ervaar supersnel opladen met een supersnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie geweldige PlayStation-games (internetverbinding en PlayStation®™ Network-account)

Opslag: 825 GB

Razendsnelle snelheid:

Ultrasnelle SSD Maximaliseer je gamesessies met bijna onmiddellijke laadtijden voor geïnstalleerde PS5-games™.

Geïntegreerde I/O De aangepaste integratie van PS5-consolesystemen™ stelt makers in staat om zo snel gegevens uit de SSD te halen dat ze games kunnen ontwerpen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Verbluffende games:

Ray Tracing Dompel jezelf onder in werelden met een nieuw niveau van realisme door de simulatie van individuele lichtstralen, waardoor realistische schaduwen en reflecties worden gecreëerd in compatibele PS5-games™.

Speel op een 4K-tv Speel je favoriete PS5-games™ op je verbluffende 4K-tv.

Tot 120 fps met 120 Hz uitvoer Geniet van vloeiende gaming met hoge framesnelheid tot 120 fps voor compatibele gaming, met 120 Hz uitvoerondersteuning op 4K-schermen.

HDR-technologie Met een HDR-tv geven compatibele PS5-games™ een ongelooflijk levendig en realistisch kleurengamma weer.

8K-uitvoer PS5-consoles™ ondersteunen 8K-uitvoer, zodat u games kunt spelen op uw scherm met een resolutie van 4320p.

Indrukwekkende onderdompeling:

Tempest 3D AudioTech Dompel jezelf onder in soundscapes waar geluid van alle kanten lijkt te komen. Dankzij de hoofdtelefoon of luidsprekers van de tv komt de omgeving echt tot leven met Tempest 3D AudioTech in compatibele games.

Ervaar haptische feedback via de DualSense draadloze controller op bepaalde PS5-titels en voel de effecten en impact van je in-game acties met dynamische sensorische feedback.

Adaptieve triggers Raak vertrouwd met meeslepende adaptieve triggers, met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van game-activiteiten in bepaalde PS5-games simuleren.

De PS5™ console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ervaar supersnel laden met een supersnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie geweldige PlayStation-games (internetverbinding en PlayStation®™ Network-account)

) Console

PlayStation®5 Digitale Editie

DualSense draadloze controller DualSense-kabel ™ ™

Opladen via USB

ASTRO Arcade (vooraf geïnstalleerd spel) (systeemsoftware-update is mogelijk vereist) Dockingstation

Kabel

Hdmi

Netsnoer AC Power Documenten

Gedrukt

sony
SONPS5DIGED
70 Items

Specifieke referenties

Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.